Започва Есенният панаир на Ловеч, той се провежда  в дните

...
Започва Есенният панаир на Ловеч, той се провежда  в дните
Коментари Харесай

Започва есенният панаир на Ловеч - в програмата са MD Band, "Керана и космонавтите" и Hellion Stone

Започва Есенният панаир на Ловеч, той се организира  в дните 8 – 10 септември 2023 година, петък – неделя. По традицията панаирът събира доста хора и е с богата стратегия. Събитието протича на три местоположения – на бул. " България ", в двора на Бившата казарма и на пл. " Инж. Трифон Трифонов " до гарата. В града е въведена краткотрайна организация на придвижването. 
 
Отредени са места за продажба на творби на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни произведения, маси за търговия с плодове и зеленчуци, шатри с маси за консумация и атракционни обекти.
 
В трите вечери на сцената в двора на Старата казарма от 20.00 часа ще има концерти  на групите MD Band, " Керана и космонавтите " и Hellion Stone. Рок бандата " Керана и космонавтите " е известна с артистичните си прояви. Екзотичната вокалистка Юлия Йорданова избира името Керана за собствен театрален псевдоним, тъй като ѝ носи чувството за мощ и самостоятелност.
 
 Керана и космонавтите Керана и космонавтите Източник: Община Ловеч
Тя става известна с присъединяване си в " Гласът на България ", където стига до финала в тима на Камелия. Групата " Керана и космонавтите " през 2021 година са отличени с премията за дебют от " БГ радио ". Излиза албумът им " Урса Майнър ". В състава са още Елена Илчева, Павeл Видов, Преслав Пеев, Николай Бобчев и Димитър Пенчев. Керана взе участие и в мюзикълите " Евита " и " Исус Христос Суперзвезда ", както и в предаването " Като две капки вода ".
 
Рок-групата Hellion Stone
Набралата известност рок група Hellion Stone идват в Ловеч от фестивала за самостоятелна и различна музика REBEL REBEL във Варна. В групата има двама ловчалии. Китарист и един от създателите на групата е Иван Стоянов, наследник на досегашния общински чиновник Илиян Стоянов. Завършил е Езиковата в Ловеч и по-късно немска лингвистика. Другият е  Мануел Малешков, също ученик на Езиковата гимназия и в този момент учи в Музикалната академия.
 
 Hellion Stone Hellion Stone Източник: Община Ловеч
Целият състав: Иво Попов, вокал, Стефан Стефанов-китара, Иван Стоянов-китара, Атанас Пангев-бас, Мануел Малешков-ударни. Сред известните им песни са For God`s Sake, Run, Vinkelus и други Hellion Stone бяха подгряваща група на международно известните Godsmack на концерта им в София.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР